Qysh Me - Kërko - Qysh me u pregatite per plazhe? 
Kyçu

Qysh me u pregatite per plazhe?

Dora T Dora T | Udhetime | 05 July 2018 | 06:51

Perveq qe te dukeni mire, duhet te ndiheni mire ne plaxh me paketimin qe beni. Ja si:

Hapi 1: Te siguroni qe keni nje qante te rehatshme dhe jo shume te madhe apo te vogel. Sistemimi i mire do rrethine te mire.

Hapi 2: Vendosni çfare ju nevojitet saktesisht. Prej bazikeve ne triviale sikur; krem plazhi, peshqiri, nje liber, syzet, rroba banjo dhe rroba ditore ekstra, telefonin (dhe kufjet nese keni nder mend te ndegjoni muzike) si dhe para per ushqim ose pije te aferta.

Hapi 3: Futni gjerat strategjikisht. Te rendesishmet dhe te voglat shkojne ne fund te qantes ku mund tr fusni doren dhe ta kapni perkunder idese ta keni mu ne fillim ku dikush do ta sheh e ta marr. Gjeja me ne fillim dhe i fundit objekt per te futur, eshte peshqiri. Kenaquni!

Komentet

Të Ngjajshme