Qysh Me - Kërko - Qysh me dekoru dhomen 
Kyçu

Qysh me dekoru dhomen

Dora T Dora T | Shtepiake | 08 July 2018 | 15:02

Te gjithe dojme te kemi nje dhome fantastike qe pas nje dite stresuese te vini ne ambientin tuaj te preferuar. Po si te mberrini ne piken ku dhoma juaj behet prej nje vendi ku fle deri te nje vend ku rrelaksohesh? Ja si:

Hapi 1: Vendosni çfare gjera doni per dhomen tuaj. Postera, mobilje, rroba, te gjithave merrjuni me konsiderate masen dhe hapesiren e duhur. 

Hapi 2: çdo objekt qe rehatoni duhet te kete ritem dhe stil ne dhome. Kordinimi i ngjyrave dhe i tematikes se objekteve qe posedoni eshte menyre fantastike per te rehatuar gjerat. 

Hapi 3: Te hiqni nga fhoma juaj çdo gje qe sjell rremuje dhe ndjenje te pakendeshme. Edhe gjerat sentimentale kane nje kohe e vend te tyrin qe ndoshta nuk pershtatet me. Gjeni perbrenda dizajnin tuaj unik dhe sigurohuni qe te permbaje takt dhe pasterti!

Komentet

Të Ngjajshme