Qysh Me - Kërko - Qysh me i pastru kostumet e larjes? 
Kyçu

Qysh me i pastru kostumet e larjes?

Arbona D Arbona D | Pushime | 01 August 2017 | 17:53

Klori, uji i kripur, krema për mbrojtje nda diellit dhe vajërat nga lëkura juaj absorbohen nga kostumet e larjes.

Larja e tyre në lavatriqe mund të shkaktojë zgjerimin apo ngushtimin e tyre.

1.Mbushni një kovë me ujë të ftohtë, dhe shtoni 2 lugë deterxhent të enëve.

Image

 

2.Futni kostumin e larjes në ujin e përzier dhe masazhoni lehtësisht kostumin.

Image

 

3.Shpërlani kostumin në ujë të ftohtë e të pastër.

Image

 

4.Largoni me duar sa më shumë ujë që të mundeni nga kostumi, dhe mbështillni ato në një peshqir të thatë.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme