Qysh Me - Kërko - Qysh me mposhtë lodhjen e vazhdueshme? 
Kyçu

Qysh me mposhtë lodhjen e vazhdueshme?

Arbona D Arbona D | Psikologji | 13 October 2017 | 18:14

Përveç gjumit të mjaftueshëm natën dhe një sy gjumë kur ju ndjeni nevojën për të, ka disa mënyra për t'u çlodhur.

Ky blog ofron një numër të këshilla për të gjithë ju që doni të mbusheni me energji, dhe gjithashtu të zvogëloni lodhje. 

A jeni në një punë që ju frymëzon?

Nëse ju jeni të lidhurfort me atë që ju po bëni, ju gjithmonë do të keni fuqi të mjaftueshme.

Nga ana tjetër, do t'ju ngadalësojë çdo gjë që ju mërzit. 

Puna me njerëz interesant

Njerëzit të cilët janë të kënaqur me punën e tyre, dhe kjo ju jep fuqi dhe frymëzim të gjithë rrethit.  

Është e mahnitshme të punoni në një rreth i cili kujdeset për nevohat e gjithë secilit. 

Të jeni më pak e zënë 

Ne jemi shumë të zënë këto ditë.

Zvogëloni detyrimet.

Merrni pushime të shpeshta dhe lejoni vetes një ritëm më të ngadaltë.

Trupi juaj do të ju falenderoj. 

Përqëndrimi

Kur bëni gjëra të shumta në të njëjtën kohë, është si një mashtrim mendor, por ju duhet të jeni të vetëdijshëm se ka një numër të kufizuar të gjërave që ju mund të bëni me sukses brenda një dite.

Kryeni një nga një detyrimet duke ju kushtuar secilit plotësisht.

Kjo do të jetë më e shpejtë dhe më efikase, dhe më pak do të jeni i lodhur.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme