Qysh Me - Kërko - Qysh me përgaditë maskë për sy të fryrë? 
Kyçu

Qysh me përgaditë maskë për sy të fryrë?

Arbona D Arbona D | Bukuri | 25 August 2017 | 20:24

Për ti trajtuar sytë e fryrë në mëngjes së pari përgaditet një përbërje e fortë me kamomil.

Pasi ajo të jetë ftohur, zhytni në të dy copa pambuku dhe vendosini në sy duke i lënë për 15 minuta.

Përdoreni këtë maskë për disa javë rresht dhe do të shikoni efektin e menjëhershëm të kësaj kure popullore.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme