Qysh Me - Kërko - Qysh me i drredhu floket pa i djeguro 
Kyçu

Qysh me i drredhu floket pa i djeguro

Dora T Dora T | Bukuri | 05 July 2018 | 06:22

 

Per nje drredhim tshkelqyeshem ja si te ja beni.

Hapi 1: Lani floket qe ato te jene te lagura dhe gati per rregullim. Rekomandohet shampu qe specifikisht perdoret per floke te dredhuara.

Hapi 2: Mos i thani me tharese flokesh! Bejne qimen qe te elivoje si pambuk dhe te jep pamje si statik. Vendosni ndonje trrake flokesh qe perpara bishtat te mos lepihen ne ballin tuaj.

Hapi 3: Merrni shkume flokesh dhe aplikoni me bollek ne dore. Uleni koken sikur te jeni duke u perkulur per mbretereshe dhe filloni te kapni floket ne grusht duke aplikuar shkumen neper qimet e poshta sikur edhe tek rrenjet. Rehatoni drredhat ne nje model te deshirueshem dhe shijoni!

 

Komentet

Të Ngjajshme