Torte Piramide

Perberesit:

  • Keksa
  • 2 Pudinka Vanile
  • 3 Banane
  • 1 Shllage

Pudingu.

  • 2-3 Filgjana te qajit qumshte
  • 1 Filgjane te kafese sheqer
  • 2 pudinka Vanille

Gatimi: E Morim nje tave te madhe i shtrojme fole e lyejm me pudinke pak i shtojm 3 rena keksa e lyejm prape me pudinke prape i shtojme kekesat prap e lyejm me pudinke edhe nje here shtone keksa dhe e lyen. Ne mese vendose 3 bananet rene dhe i bashkojme qoshet e foles ngadal e mbajme 2-3 min pastaj e largojme vetem qoshet e e lem te ftohet
kur te ftohet e lyejm me shllag .

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME