Sa i Sigurte eshte Fjalekalimi/Passwordi juaj?

Per perdoruesit e internetit ne ditet e sotme eshte pothuajse e pashmangshme perdorimi i fjalekalimit/passwordit.Siguria e fjalekalimit varet nga lloji si dhe gjatesia e karaktereve qe perdoren per fjalekalim/password.

Ne faqen http://www.howsecureismypassword.net/ mund ta testoni se sa i sigurte eshte fjalekalimi/passwordi juaj. Faqja do te ju tregoje kohen e nevojshme per gjetjen e fjalekalimit/passwordit tuaj duke provuar te gjitha kombinimet e nevojshme.

Poashtu mund te gjeneroni nje fjalekalim/password me te sigurte ne faqen http://makemeapassword.net/