Qysh Me Riparu nje Telefon ose Kamere Dixhitale pas Zhytjes ne uje?

Mbusheni nje qese qe mbyllet me oriz:

Largoni baterine, SIM Kartelen, dhe pjeset tjera qe largohen lehte.

Vendoseni telefonin dhe te gjitha pjeset brenda ne qese. Ne rrast se e vendosni te gjithe telefonin pa i ndare pjeset, do jete me veshtire te absorbohet uji, kurse me pjeset e ndara do jete me lehte te absorbohet.

Pritni 4-5 dite, dhe verifikojeni. Ne rrast se akoma nuk eshte terrur mire, largojeni orizin e perdorur dhe vendosni oriz tjeter.

 • Neli

  hahahahahahahha shum sen interesant veten kish apas me shtu edhe diqka mundesisht pasi ta shtini n eoriz jo ne qese po ne nje en metalike edhe shtoja do tamel e le te bahet tameloriz hahahhahahhahha shum sen amator eshte kjo  qe edhe nej kshill tjeter per koda s keni nevoj mi qu ne servisa me ja hjek kodin po shtini ne friz edhe ju hjeket vet hahahahahhah shqiptart e bojn ma se miri

 • Neli

  hahahahahahahha shum sen interesant veten kish apas me shtu edhe diqka mundesisht pasi ta shtini n eoriz jo ne qese po ne nje en metalike edhe shtoja do tamel e le te bahet tameloriz hahahhahahhahha shum sen amator eshte kjo  qe edhe nej kshill tjeter per koda s keni nevoj mi qu ne servisa me ja hjek kodin po shtini ne friz edhe ju hjeket vet hahahahahhah shqiptart e bojn ma se miri

 • Mua më ka ndodh një usb memorie është larë në rrobalarëse e tani veç e kam marrë dhe e kam tharë me tharëse flokësh dhe pasi që është tharë në tërësi ka punuar si më parë.

 • Mua më ka ndodh një usb memorie është larë në rrobalarëse e tani veç e kam marrë dhe e kam tharë me tharëse flokësh dhe pasi që është tharë në tërësi ka punuar si më parë.

 • Edi

  neil amateri kur sdin mos fol :S orizi ka veti qe mundet me ngre lagshtin po ti qaq din edhe qaq fol :S

 • Edi

  neil amateri kur sdin mos fol :S orizi ka veti qe mundet me ngre lagshtin po ti qaq din edhe qaq fol :S