Rimendoje ujin në shishe. Afër 90% e shisheve të plastikës nuk reciklohen, të cilat marrin mijëra vite për t’u dekompozuar. Blej gotë dhe kapak të plastikës dhe mbushe me ujë të çezmës.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME