Qysh me zgjedhë kafshën shtëpiake?

Kur jeni duke blerë kafshë shtëpiake për familjen tuaj, ndani kohën ede për të mësuar se cila kafshë është e duhura.

Ky është një vendim me rëndësi që duhet të merret në konsideratë.

1.Vendi në të cilin jetoni bën ndryshim të madh ne llojin e kafshës shtëpiake që mund të keni.

Jo të gjitha shtëpitë mund të akomodohen me të gjitha kafshët.

Për shembull, nëse keni banesë me hapësirë të vogël, qeni i madh me energji të lartë nuk do të ishtë kafshë shtëpiake e duhur.

kafshaa

2.Konsideroni shpenzimet mujore që do të bëhen për kafshën, dhe se sa përshtaten në buxhetin tuaj.

kafshe-2

3.Kur adaptoni kafshë, është e rëndësishme që të kujdeseni për të deri në fund të jetës së tij.

kafshe-3

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME