Qysh me u qas në kompjuter nëse e keni harruar fjalëkalimin?

Nëse nuk mund të qaseni në kompjuter për shkak se keni harruar fjalëkalimin, në vazhdim është një metodë e cila ju ndihmon në rikthimin e llogarisë tuaj.

1.Hapeni www.live.com në një kompjuter tjetër.

micro-1

2.Kyquni në llogarinë tuaj në Microsoft.

micro-2

3.Zgjidhni metodën e verifikimit.

micro-3

4.Shënoni kodin që pranoni nga Microsoft.

micro-4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME