Qysh me u përkujdesë që partneri të ndihet i veqantë?

1.Dëgjoni të gjitha gjërat që ju tregon.

Mbani mend edhe gjërat më të thjeshta, si ngjyra e preferuar, filmi i preferuar apo edhe ushqimi i preferuar.

2.Nga të gjitha gjërat që tashmë i dini për partnerin, zgjedhni një dhuratë e cila është sentimentale.

Kjo nuk duhet të jetë diqka domosdoshmërisht e shtrenjtë, por duhet të jetë diqka që partneri të dijë që është dhuratë e menduar mirë.

3.Dhënia e një komplimenti mund të jetë më e vështirë se sa dhurata, por mund të jetë gjest më i mirë duke i treguar se sa është i veqantë.

Idetë më të rëndësishme për dhënien e komplimenteve janë që ai duhet të jetë origjinal dhe që e mendoni vërtetë.

Dhe, komplimenti më i mirë që mund ti jepni një personi është komplimenti ndaj personalitetit të tij.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME