Qysh me u përgaditë për vikend larg shtëpisë?

Nëse jeni duke u larguar nga shtëpia për pak ditë, dhe nuk dini se qfarë të merrni me vete ky artikull do të shpjegoj gjërat elementare që duhet ti keni.

1.Për paketimin e rrobave, sigurohuni të dini saktësisht sa ditë do të jeni larg.

Nëse do të jeni për 2 ditë, paketoni 3 palë rroba për qdo rast.

2.Për kokë do të ju duhet shampo, zbutës flokësh dhe krehër.

3.Për fytyrë do të ju duhet furca me pastë dhëmbësh, sapun për fytyrë dhe makeupi është sigurisht opcional.

4.Merrni me vete mbushësit për paisjet elektronike që dëshironi ti merrni me vete.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME