Qysh me u përgaditë për ditën e parë të shkollës?

1.Para se të filloni vitin e ri shkollor, bëni një plan se si të arrini suksesin që dëshironi.

Idetë dhe planet që ju kanë funksionuar vitin e kaluar, jo domosdoshmërisht janë funksionale këtë vit, prandaj mundohuni të bëheni sa më kreativë.

shkolle 1

2.Nëse nuk keni uniformë në shkollë, planifikoni dhe vendosni qfarë do të veshni në ditën e parë të shkollës, në mënyrë që të mos humbni kohë në atë ditë.

shkolle 2

3.Dhe, për të mbajtur javën e parë të shkollë pa stres, planifikoni veshjet për gjatë gjithë javës.

shkolle 3

4.Caktoni vendin në të cilin mendoni se mund të mësoni dhe të ndiheni rehat.

shkolle 4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME