Qysh me u kujdesë për mace?

1.Siguroni një kuti të mbetjeve, të cilën duhet ta pastroni për qdo ditë.

Vendoseni kutinë në ndonjë vend të qetë, ku macja nuk do të shqetësohet gjatë urinimit apo jashtëqitjes.

macet-1

2.Ndërroni ujin disa herë gjatë ditës që të pijë ujë të freskët  gjithë kohën, si dhe ushqeni macen me ushqim të posaqëm për të.

macet-2

3.Luani me macen disa herë gjatë ditës.

macet-4

4.Lërini në rrugë lojërat me të cilat mund të mbahet macja e zënë gjatë kohës që nuk jeni aty.

macet-3

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME