Qysh me u kujdes për materiale të lëkurës?

1.Mbani rrobat me materiale të lëkurës të pastra.

Mundoni të largoni papastërtitë me një leckë të lagur të paktën një herë në javë.

materiali-lekures-1

2.Nëse ka njolla fërkoni me furcë së pari, pastaj me leckë të lagur.

materiali-lekures-2

3.Shmangni përdorimin e deterxhentëve, pasi që këto kemikale mund të largojnë vajërat natyral në lëkurë duke shkaktuar dëmtimin e lëkurës.

materiali-lekures-3

4.Largoni lagështinë e tepërt nga materiali me anë të një lecke të thatë.

materiali-lekures-4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME