Qysh me u kënaq pa e përdor kompjuterin?

PC

Mënyra 1:
Provoni të shkruani ndonjë tregim, këngë apo vjershë.

Mënyra 2:
Vizatoni ose ngjyrosni diçka.

Mënyra 3:
Shkruajeni ndonjë letër dikujt, ndonjë personi të afërt.

Mënyra 4:
Nëse jeni me dikë, jo vetëm, atëherë luani shah, karta etj.

Mënyra 5:
Shikoni televizor apo dëgjoni radio.

Mënyra 6:
Bini të pushoni apo fleni.

Mënyra 7:
Lexoni ndonjë libër.

Mënyra 8:
Gatuani apo pjekni diçka.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME