Qysh me u dukë vajzë me stil?

63

Hapi 1:
Bëni përzgjedhjen e rrobave. Le të jenë modeste, të reja, të përshtaten me rrobat e tjera të trupit, dhe të jenë të ri-përdorshme.

Hapi 2:
Jepni si donacion të gjitha rrobat të cilat nuk ju pëlqejnë, sepse ato vetëm do të iu ngarkojnë gjatë përzgjedhjes suaj.

Hapi 3:
Do të ishte mirë të keni këto lloje veshjesh: Xhinse blu, të hapur dhe të errët, xhaketa, triko, mantele të bukura, fustane, funde, bluza, dhe çdo gjë tjetër që ju pëlqen.

Hapi 4:
Mos e veshni bluzën e njëjtë dy ditë radhazi.

Hapi 5:
Veshni rrobat në të cilat iu duket vetja e rehatshme, dhe se ju duket se ju rrinë për trupi.

Hapi 6:
Mos veshni rroba të ndërlikuara, sepse thjeshtësia e femrës është bukuria më e madhe.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME