Qysh me u dukë atraktive dhe e bukur pa vendos makeup?

Shumë vajza e urrejnë grimin apo vendosjen e make up. Pra një dukje natyrale, pa i përdorur kemikalet e ndryshme për t’u duk bukur e dëmtojnë rëndë lëkurën tuaj. Kështu që ne kemi zbuluar një mënyrë për t’u dukur bukur pa vendos asgjë artificiale, sepse vetë vajzat e reja janë të bukura. Në disa vende të botës vetëm gratë plaka vendosin grim, e të rejat është turp të vendosin. Pra, pse edhe ne mos ta përdorim këtë mënyrë. Nëse dëshironi të dukeni atraktive, dhe atë pa vendosur make up lexoni artikullin në vijim për të mësuar sesi ta bëni këtë.

__tfmf_kuadniwwle22uowwmvtwcxwn_5778f4b8-f70d-46b8-bc9a-2db8c4dd4213_0_original

Pjesa 1. Dukja e flokëve tuaja
 • Shkallëzoni flokët. Nuk ka rëndësi gjatësia e tyre, të shkurtra, të mesme, të gjata etj.
 • Lani flokët çdo ditë, mos përdorni shampo.
 • Përdorni krema të mira për flokë.
Pjesa 2. Kujdesi ndaj lëkurës suaj
 • Pastroni fytyrën tuaj së paku dy herë në ditë.
 • Përdorni krema për fytyrë dhe trup.
 • Lani duart tuaja mirë para se ta lani fytyrën.
 • Lyjeni fytyrën me krem, dhe lëreni rreth 5-10 minuta.
Pjesa 3. Dukja e vetullave
 • Shkëputni pak nga qimet e vetullave.
Pjesa 4. Dukja e buzëve
 • Së pari lani buzët me sapun. Bashkoni ato duke i lëvizur.
 • Lani pastaj ngadalë buzët me brushën e dhëmbëve.
Pjesa 5. Kujdesuni për veten
 • Hani sa më pak ushqim me yndyrë dhe konsumoni sa më pak pije të gazuara.
 • Pini shumë ujë.
 • Ndjehuni të rehatshëm.
 • Mbani një qëndrim të bukur.
Pjesa 6. Dukja juaj komplete
 • Shikoni sesi duken pjesët bazike.
 • Vendosni ca aksesorë në qafë apo duar.