Qysh me i trajtu flokët e thata?

Kokosi është i pasur me:

  •  proteina,
  •  acide yndyrore,
  •  vitaminë B,
  •  vitaminë C,
  • zink,
  • hekur.

Merrni një sasi vaj kokosi dhe aplikojeni në flokë sa herë të vëreni se floku është i thatë.

Masazhoni rrënjët, mbështillni flokët me peshqir dhe lani pas 20 minutash.

maske-fllook

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME