Qysh me shtu jetëgjatësinë e baterisë në laptop?

1.Reduktoni nivelin e ndriqimit të ekranit.

laptop-1

2.Klikoni në pullën e miut në anën e djathtë dhe klikoni në Screen Resolution, dhe ulni atë në madhësi më të vogla.

laptopi-2

3.Ulni zërin, ose nëse nuk ju nevojitet ndaleni atë.

laptopi-3

4.Mënjanoni përdorimin e CD apo DVD nëse nuk ju nevojiten patjetër.

laptopi-4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME