Qysh me shmangë humbjen e bagazhit? x

Udhëtimi është pjesa më e bukur e jetës së shumicës, por dëmtimi apo humbja e bagazhit mund të bëj një udhëtim të mbahet mend negativisht.

1.Largoni etiketat e vjetra të linjave ajrorë.

Ky është hap i thjeshtë, por shumë i rëndësishëm.

Etiketat nga flutuimet e kaluara mund të bëjnë konfuz skenuesit e bagazhit në aeroport.

2.Vitet e fundit, shumë linja ajrore kanë ndryshuar rregullat për të rimburësuar udhëtarët për humbjen e bagazhit.

Këto rregulla ndryshojnë nga linja në linjë, por mund të gjenden në faqen e tyre zyrtare në internet.

Gjithsesi, shumica e llinjave ajrore nuk rimburësojnë për artikujt e vlefshëm.

3.Artikujt delikat mbështillni në ndonjë peshqir, apo bluzë të butë.

4.Gjërat të cilat nuk mund të mbijetoni pa to, duhet ti mbani në qantën tuaj të krahut me vete.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME