Qysh me i shfaqet postimet e fundit në kryefaqe në facebook?

facebook

Zakonisht në mënyrë automatike, tek kryefaqja e facebook, shfaqet opcioni “Sort: Top Stories”, e cila shfaq postimet më interesante, por për të shfaqur postimet e fundit në kryefaqen tuaj në facebook, ju duhet që të ndiqni hapat në vijim.

Hapi 1:
Kyçuni në llogarinë tuaj në facebook.

Hapi 2:
Si në fotografinë në vijim, zgjedhni opcionin “Sort: Most Recent”, ose në gjuhën shqipe, “Rendit: Të fundit”.

1facerecent

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME