Qysh me ruajt transfer të shpeshtë?

Platforma E-banking iu mundëson që të krijoni shabllone të transfereve të ndryshmepër t’i menaxhuar më lehtë dhe më shpejt transferet tuaja.
Pas regjistrimit të cilit do transfer, ju mund ta ruani si shabllon, si në dritaren në vijim:

Screen Shot 2016-08-25 at 3.02.35 PM

Pasi të klikoni ruaje transferin e shpeshtë, paraqitet dritarja në vijim:

Screen Shot 2016-08-25 at 3.03.11 PM

Tek fusha emri i transferit të shpeshtë mund të vendosni emrin e transferit për përdorim më të lehtë.

Për të ruajtur shabllonin e transferit, klikoni butonin ruaje transferin e shpeshtë dhe do të paraqitet dritarja në vijim ku iu informon se është ruajtur me sukses.

Screen Shot 2016-08-25 at 3.04.00 PM

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME