Qysh me rritë numrin e qelizave të bardha të gjakut?

qyshm1

Hapi 1:
Hani shëndetshëm. Ushqime të preferueshme për t’u ngrënë janë:

  • Shega
  • Ushqime të papërpunuara (të gjalla).
  • Lakër jeshile
  • Të gjitha perimet jeshile janë të mira (përveç marullës, e cila nuk ka asnjë vlerë ushqyese)
  • Lakër

Një lugë vaj kokosi çdo ditë duhet të ndihmojë (shumë njerëz mendojnë se vaj kokosi mund të shkaktojë sëmundje të zemrës, por askush nuk e ka provuar atë ende. Gjithashtu, vaj kokosi shkrihet në temperaturë 22 gradë celsius, dhe trupi juaj vazhdimisht është në temperaturë prej 37 gradë celsius, kështu kokosi nuk është i fortë (rëndë). Pra, në qoftë se ai nuk është i fortë, ai nuk mund të bllokoj arteriet. Ai është gjithashtu i pasur me vitamina dhe minerale dhe mund të jetë shumë e dobishme për trupin tuaj, si duke e bërë flokët tuaj më të shkëlqyeshme.

Hapi 2:
Bëni ushtrime, edhpse nuk është mënyrë e garantuar.