Qysh me i rregullu flokët për festat e fundvitit?

Ju mund të krijoni edhe vetë stile vërtet të bukura flokësh, shumë chic dhe romantike, thjesht duke i rrotulluar rreth kokës e duke i fiksuar me karfica. 

1.Një mbledhje flokësh klasike dhe elegante, e cila sugjerohet për femra mbi 30 vjeç.

Ky model kërkon një veshje mbrëmjeje dhe një ambient shik, që të marrë kuptim.

Aksesori për të kapur flokët, e bën stilimin më të përshtatshëm për festa.

Realizohet për vetëm 5 minuta.

2.Flokë të kapur pastër, pa kurrfarë stilimi; në gjuhën profesionale kjo quhet “kapje nusesh” dhe është shumë komode dhe e rehatshme, në rastet kur nuk kemi kohë për të realizuar një model më të sofistikuar dhe impenjativ.

Ky model është i përshtatshëm si për moshat e ndryshme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME