Qysh me ringjallë romancën në lidhje?

1.Shkoni në vendin ku ke qenë për herë të parë.

Koha e ngarkuar me fëmijë, obligime të përditshme dhe puna nuk ju lejojnë të shkëputeni nga rutina, por sidoqoftë gjeni një moment paksa më intim për t’ia kushtuar njëri-tjetrit.

2.Shkruani atij një letër dashurie në të cilën theksoni arsyet pse e doni atë dhe për çfarë e vlerësoni.

Përshkrimi juaj do ta mbushë zemrën e tij me dashuri dhe plot vetëbesim.

3.Përgatitni gjellën e tij të preferuar.

Sigurisht që partneri juaj ka një ushqim të preferuar, e cila ndoshta kërkon pak më shumë kohë në përkushtim, por kjo nuk do të thotë që duhet ta bëni shpesh, por thjeshtë befasojeni herë pas here.

Jo më kot thuhet se rruga për të përfituar zemrën e një mashkulli kalon përmes stomakut të tij!

4.Le të jetë kjo ditë për dhënie të dhuratave.

Kjo nuk nënkupton se duhet t’i bleni diçka të shtrenjtë e të jashtzakonshme, por fakti është se një gjest i vogël do ta befasojë pamasë.

rommm

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME