Qysh me reagu gjatë termetit?

1.Sapo të vëreni se toka ka filluar të dridhet, hidhuni në tokë.

2.Futuni nën tavolinë.

Nëse është e mundshme qëndroni larg nga xhamat dhe dyert.

3.Mos vraponi jashtë gjatë kohës që po ndodh termeti, sepse më shumë mundësi keni të lëndoheni duke dalur.

4.Mbajuni në qfarëdo mobilje apo aparature që keni pranë.

5.Nëse jeni në shtrat gjatë kohës që ndodhë termeti, qëndroni aty pa lëvizur.

6.Qëndroni brenda derisa të ndalet e dridhura, dhe dilni jashtë.

termet

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME