Qysh me qenë student më i mirë?

1.Hapi drejt përmirësimit të notave është kryerja e detyrave të shtëpisë.

Nëse keni detyra, afati i dorzimit të të cilave është të hënën, mos pritni deri të dielën në mbrëmje për të filluar ato.

Kështu do të jeni në gjendje të menaxhoni kohën tuaj, duke mos u lodhur njëkohësisht.

2.Nëse keni test apo provim së shpejti, mos shpenzoni kohën duke shikuar televizion.

Testet janë pjesa më e rëndësishme e notës përfundimtare.

Kaloni kohën e lirë duke lexuar shënimet e lëndës, apo duke ushtruar.

3.Merrni shënimë gjatë ligjëratës.

Këto shënime janë detajet kryesore të cilat duhet të mësohen patjetër.

4.Nëse nuk kushtoni vëmendje gjatë ligjëratës, atëherë do të jetë thuajse e pamundur që ti kuptoni të gjitha vetëm.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME