Qysh me përgaditë troftë me mazë?

Përbërësit:

  • 5 trofta
  • 100 gram proshutë
  • 3 thelpinjë hudhre
  • Majdanoz
  • Vaj
  • 150 gram mazë
  • Kripë
  • Piper.

Pastrohet peshku dhe thahet me leckë kuzhine.

Shtohet kripë, piper dhe mbushet me proshutë të grimcuar, hudhra e majdanoz të grirë hollë.

Mbyllllettt me rrëmojse dhe piqet në furrë të nxehtë në vaj.

Peshkut të pjekur i shtohet mazë e shkrirë sipër.

trofte-me-maze

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME