Qysh me përgaditë smoothie me proteina?

Përbërësit:

  • ½ banane
  • ½ molle të gjelbër
  • ½ portokalli
  • ½ shege
  • 1 lugë tërshërë
  • 1 lugë mjaltë
  • 1 lugë proteinë whey.

Kombinohen të gjitha përbërësit me blinder.

Nëse masa është shumë e trashë atëherë mund të shtoni lëng portokalli për ta bërë masën më të hollë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME