Qysh me përgaditë smoothie me mango?

Përbërësit:

  • 1 mango
  • 1 banane
  • 300 ml lëng portokalli
  • Akull.

Copëtoni përbërësit dhe futni në blinder derisa të bashkohen të gjitha dhe të krijohet një masë mesatarisht të trashë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME