Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Përbërësit:

  • 6 limonë
  • 500 ml ujë
  • 3 lugë mjaltë.

Ndahen limonët përgjysmë dhe vendosen në një tenxhere.

Shtohet uji dhe vendoset në zjarrë.

Lihet të vlojë për 3 minuta.

Largohet nga zjarri dhe lihet të ftohet për 10-15 minuta.

Pastaj largohen limonët dhe uji i mbetur vendoset në gota, në të cilat shtohet nga një lugë mjaltë.

Kjo pije rrit sistemin imunitar, largon toksinat nga trupi, parandalon ftohjen etj.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME