Qysh me përgaditë mish qengji në furrë?

Përbërësit:

  • 2-3 kg mish qengji
  • 1 kg patate
  • Vaj
  • Kripë
  • Piper
  • Specë te kuqe.

Nxehet furra praprakisht në 200 gradë.

Patatet pastrohen, priten në rrathë.

U shtohet kripë, piper, specë të kuqe dhe vaj.

Mishi pritet në copa, ku shtohet kripë dhe piper.

Zihet mishi për gjysmë ore, pastaj vendoset në tavë.

Rreth mishit vendosen patatet.

Shtohet 1 gotë ujë i nxehtëdhe pjeken përafërsisht 2 orë.

mish-qengji

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME