Qysh me përgaditë milkshake me mjedra?

Përbërësit:

  • 400 ml qumësht
  • lëngu i 2 portokajve
  • 150 gram mjedra
  • 2 lugë sheqer.

Tunden qumështi, mjedrat, sheqeri dhe lëngu i portokajve.

Hidhet në gota dhe zbukurohet me lëvore portokalli të prerë në fije.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME