Qysh me përgaditë milkshake me lëng portokalli?

Përbërësit:

  • lëngu i 1 portokalli
  • 200 ml qumësht
  • 1 lugë sheqer.

Përzihet lëngu me sheqer.

Shtohet qumështi dhe me blinder përzihet derisa të fitohet lëngu i njëllojtë.

Shërbehet i ftohtë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME