Qysh me përgaditë koktej Dilemma?

Përbërësit:

  • 30 ml Vodka Grapefruit
  • 90 ml lëng portokalli
  • 10 ml Grenadine
  • Pak Blue Curaqao.

-Recetë e marrur nga Morena Bar 1996-

dilemma

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME