Qysh me përgaditë kifle me bajame?

Përbërësit:

  • 200 gram margarinë
  • 200 gram miell
  • 2 vezë
  • 100 gram sheqer
  • Reqel
  • 50 gram bajame.

Tundet margarina, i shtohen të verdhat e vezëve. Sheqeri, mielli dhe gatuhet një brumë i butë.

Pasi të rrafshohet brumi në tavolinë priten trekëndësha nga brumi.

Shtohet pak reqel në mes dhe mbështillen në formë kiflesh.

Të bardhat e vezëve tunde dhe lyhen kiflet me të.

Mbi shtohen bajamet e grimcuara dhe vendosen në tepsi.

Lihen për 20 minuta dhe pastaj pjeken në temparturë mesatare.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME