Qysh me përgaditë gurabia me mjaltë?

Përbërësit:

  • 200 ml mjaltë
  • 100 gram sheqer
  • 250 gam arra
  • 200 ml ujë të valë
  • 250 gram.

Të gjithë përbërësit përzihen mirë dhe me brumin e gatuar formohen gurabia të vogla.

Vendosen në tepsi të lyer me yndyrë.

Mbi gurabia vendoset nga një copë arre dhe pastaj futen në temperaturë 200 gradë për tu pjekur.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME