Qysh me përgaditë dezinfektues natyral?

Përbërësit:

  • 100 ml uthull të bardhë
  • 100 ml peroksid hidrogjeni 3%
  • vaj esencial.

1.Shtoni uthullën në një shishe me spërkatës.

Shtoni 5-10 pika të vajit esencial të dëshirës suaj.

Këto vajëra do të ndihmojnë të reduktojnë aromën e fortë të uthullës.

2.Peroksidi hidrogjenit nuk duhet ekspozuar në dritë.

Mbajeni në shishen e tij me ngjyrë të erët, dhe vendosni një kapak me spërkatës.

3.Për të dezinfektuar sipërfaqet e drurit, së pari pastroni ato me deterxhent adekuat.

Pastaj, spërkatni me uthull dhe lejoni të qëndrojë për 5 minuta.

Pastroni uthullën dhe spërkatni njësoj me peroksid hidrogjeni.

Pastroni me leckë të pastër, dhe nuk ka nevoj për shpërlarje.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME