Qysh me pastru telefonin?

Si për fillim pajisjen largojeni nga mbushësi.

Asesi të mos përdorni agjente të forta e posaçërisht jo ato që përmbajnë amoniak.

Ekranet lehtë mund të pastrohen me një pambuk të thatë apo leckë mikrofibër.

Nëse pluhuri mbetet në vend, në leckë aplikoni disa pika të ujit të vluar (me ujë të zakonshëm mund të dëmtohet ekrani).

Apo, opcion tjetër për pastrimin e ekranit është duke e fshirë me një leckë të lagur ose pastrojeni me dezinfektues të projektuar posaçërisht për pastrimin e telefonave celularë (mund të blihen në të gjitha dyqanet që shesin telefona celularë).

Ju nevoitet shkopë pambuku për të fshirë papastërtitë nga vrimat e vogla në telefon.

pastrimi ekranit

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME