Qysh me pastru qantën e shkollës?

1.Largoni dekorimet shtesë që vihet në qantë për të mos i dëmtuar ato.

qanta 1

2.Nëse ka njolla në qantë të cilat largohen me vështirësi, vendosni pak deterxhent të enëve disa orë para se ta fusni qantën në lavatriqe.

qanta 2

3.Ndiqni instruksionet se në sa gradë duhet të lahet qanta.

qanta 3

4.Vendoseni qantën në lavatriqe, shtoni sodën dhe zbutësin.

qanta 4

5.Lejoni të thahet në ambient të jashtëm.

qanta 5

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME