Qysh me pastru organizmin nga alkooli?

1.Pini sa më shumë ujë

nëse doni ta pastroni sa më shumë trupin tuaj, ta ndihmoni atë të shpërbëjë alkoolin, ushqimin kalorik atëherë duhet të pini sa më shumë ujë.

2.Masazhoni lëkurën

nëse doni të përmirësoni qarkullimin e gjakut si dhe të keni një pamje më të mirë fizike atëherë duhet të masazhoni pikat kyce të trupit tuaj.

3.Nisni palestrën
Palestra është e vetmja zgjidhje detoksifikuese e cila nuk zhgënjen asnjëherë.

Një trup i detoksifikuar nga toksinat është një trup i shëndetshëm.

4.Shtoni relaks në kujdesin ndaj vetes

Mos harroni që sa herë të bëni dush duhet të shtoni vaj esencialë për të patur një trup të relaksuar, muskuj të shtendosur dhe lëkurë të shëndetshme dhe të bukur.
5-6 pika vaj esencial bajamesh, lajthie apo livandoje janë të mjaftueshëm.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME