Qysh me pastru akullin nga xhamat e makinës?

Vozitja me akull në xhama është e pasigurt,  dhe largimi i akullit duke e gërryer me gërryes akulli merr shumë kohë.

1.Një metodë për pastrimin e akullit nga xhamat është shumë e shpejtë, dhe nevojitet vetëm një kovë me ujë të ngrohtë.

2.Zbrazni kovën me ujë mbi xhama nga jashtë.

3.Me anë të një lecke të tharë largoni pjesën e mbetur të akullit.

Në zonat me delikate nëse nuk mund ta largoni akullin me leckë, merrni një kartelë të bankës dhe gërryeni me anë të saj.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME