Qysh me pas qasje në iCloud nga kompjuteri?

Llogaria juaj në iCloud ju lejon të keni qasje në të gjitha pajisjet tuaja Apple.

1.Kyquni në www.iCloud.com me llogarinë tuaj të Apple.

cloud-1

2.Hapeni aplikacionin e fotove.

cloud-2

3.Kërkoni për fotot që ju duhen në librarinë e fotove të iCloud.

cloud-3

4.Klikoni në opcionin Select Photos për ti selektuar disa foto njëherazi.

cloud-4

5.Klikoni Download për të shkarkuar fotot e selektuara.

cloud-5

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME