Qysh me i pagu faturat mujore me e-Banking? [Video]

Jeta është bërë më dinamike si asnjëherë më parë, duke i dhënë kështu kursimit të kohës një rëndësi akoma më të madhe. Ajo çfarë ne mund të bëjmë është të shfrytëzojmë kohën në mënyrë më efikase duke menaxhuar disa nga punët tona rutionore fal zhvillimeve të teknologjisë.

Për një efikasitet maksimal, Banka ProCredit ju sugjeron e-Banking. Ky sistem i bankimit online ju mundëson bizneseve dhe individëve të paguajnë faturat mujore të rrymës, telefonit, ujit, tatimeve, kompanitë e sigurimeve e shumë fatura tjera përmes kompjuterit apo Zonave 24/7 ku edhe gjendet edhe pajisja për qasje në e-Banking.

Nëse klientët hasin në ndonjë pyetje apo vështirësi gjatë kryerjes së pagesave, Zonat 24/7 janë të pajisura edhe me telefon ku në çdo kohë klientët mund të kontaktojnë qendrën tonë të thirrjeve.

Klikoni Zonat 24/7 për lokacionet më të afërta.

Ndiqni videon udhëzuese për parë hap pas hapi të si të paguani faturat përmes e-Banking:

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME