Qysh me pa bilancin e llogarisë në bankomat?

Duke u bazuar në nevojat e klientëve për të kryer shërbime bankare shpejtë e lehtë, bankomatet e Bankës ProCredit ofrojnë mundësinë të shikoni bilancin e llogarisë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Klientëve ju ofrohet mundësia për shikim të bilancit qoftë të llogarisë rrjedhëse apo asaj të kursimit përmes menysë kryesorë “Bilanci”. Ky shërbim mund të shfrytëzohet në secilin bankomat apo në Zonat 24/7. Kliko Zonat 24/7 për lokacionet më të afërta.

Klikoni Zonat 24/7 për lokacionet më të afërta.

Ndiqni videon e cila tregon qysh me pa bilancin në bankomat:

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME