Qysh me ndryshu stilin e shkrimit në Whatsapp?

Versioni i fundit i WhatsApp i lëshuar në App Store, në përshkrimin e tij shkruan vetëm BugFixes, është zbuluar një risi e vogël.

Tani modifikohet lloji i shkrimit, mund të shkruani me shkronja të trasha, të pjerrëta ose të vijëzuara.

  • Për të shkruar me shkronja të trasha: shtoni simbolin (*) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: *tung*
  • Për të shkruar pjerrët: shtoni simbolin (_) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: _tung_
  • Për të shkruar me vijëzim: shtoni simbolin (~) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: ~tung~

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME