Qysh me ndërtu kurth për insekte?

Nevojiten:
Një gotë ujë
1/4 filxhan sheqer
Një gram maja birre
Një shishe plastike 1-2 litershe

Përgatitja: 
1. Pritini shishen plastike në gjysme.
2. Përzieni sheqerin me ujin e nxehtë. Pasi të ftohet hidheni në shishe.
3. Shtoni maja. Nuk ka nevojë për perzierje. Ajo krijon dioksid karboni, e cila tërheq mushkonjat.
4. Vendosni gjysmen e shishes me gyp poshtë, në gjysmen tjetër të shishes.
5. Gryka duhet të jetë zbuluar. Ndëroni solucionin njëherë në dy javë.

kurth

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME